6-11 mars: Wermland Early Music festival

Wermland Early Music festival presenterar stolt det bästa inom tidig musik för den värmländska publiken! Det är dags för festivalens andra upplaga som pågår mellan 6-11 mars och ett par av konserterna ges på Musikhögskolan Ingesund. Festivalen besöks av ingen mindre än Dame Emma Kirkby – en av världens mest ansedda sångerskor och den tidiga musikens drottning. Kirkby har kallats för kvinnan utan vibrato och har adlats för sina insatser. På fredag ges en kammarkonsert på Rackstadmuseet med Johan Löfving, theorb och Yu-Wei Hu flöjt. Ett kärt återbesök.

Då det rör sig om flera framträdanden, på olika platser och vid olika tidpunkter så uppmanas intresserade att besöka festivalens hemsida för vidare information:

https://www.wermlandearlymusic.com/festival/evenemang-2023

Även biljettköp görs via länken ovan.

Samarrangemang mellan Arvika konsertförening Ingesund och Wermland Early Music.