Stipendiatkonsert Freja Apelkvist, cello.

Freja Apelkvist studerar sista året vid Stage & Perform i Arvika och planerar att fortsätta studera musik efter studenten. Förutom cello, spelar hon också piano och sjunger. Under konserten framför hon bland annat solostycken för cello av Bach och tillsammans med Arvika Stråkorkester sats 2 ur Haydn cellokonsert i C-dur.

”Musik har alltid varit en stor del av mitt liv, och sedan jag började spela piano när jag var 8 har jag inte slutat hålla på med musik. Cello började jag spela när jag var 11 och förutom det har jag sjungit mycket i kör och till och med medverkat i olika band inom pop och rock genren.” Freja Apelkvist

Arvika Stråkorkester kommer även att framföra ett par orkesterstycken av Vivaldi och Holst.

Plats: Musikhögskolan Ingesund, Stora konsertsalen.
Tid: 16.00.
Fritt inträde.