Stipendiatkonsert med Lovisa Lundmark

OBS! INSTÄLLT

Anna Lovisa Lundmark utsågs till Arvika Konsertförenings stipendiat 2020. I våras tog hon studenten från Estetiska skolan – Stage & Perform och sedan tidigare i höst går hon en högskoleförberedande musikutbildning vid Musikkonservatoriet i Falun.

Om innehållet i kvällens konsert säger hon:
”I programmet har jag samlat flera av mina absoluta favoriter ur den folkmusikaliska myllan som är gränslandet mellan Sverige och Norge. Jag kommer även att bjuda på en kort liten utflykt till den tyska barocken. Med mig på scenen har jag fyra fantastiska vänner och musiker och förutom fiol kommer det också bjudas på bland annat härjedalspipa och durspel”.

Medverkande:
Anna Lovisa Lundmark, fiol och sång.
Josefine Persson, fiol och härjedalspipa.
Anders Hallpers, durspel.
Freja Appelkvist, piano.
Eva-Karin Angleborg, diktläsare.

Fri entré. Begränsat antal publikplatser.